Edible Identities: Food as Cultural Heritage
CHF 66.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Di Giovine, Michael A. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-138-63494-7
- EAN: 9781138634947
- Produktnummer: 22088954
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 252 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D1.8 cm 390 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 390
Über den Autor
Ronda L. Brulotte is Assistant Professor of Anthropology and faculty affiliate with the Latin American and Iberian Institute at the University of New Mexico. Michael A. Di Giovine is an Assistant Professor of Anthropology at West Chester University of Pennsylvania, and Honorary Fellow at the University of Wisconsin-Madison. He is also a member of the American Anthropological Association's Task Force on Cultural Heritage.
3 weitere Werke von Ronda L. (Hrsg.) Brulotte:
Bewertungen
Anmelden