Produktbild
J. F. Singleton

Determination Of The Specific Gravity Of Milk; The Percentage Of Acid And Casein In Milk; The Adulteration Of Milk By Skimming And Watering; The Percentage Of Water And Salt In Butter; The Percentage Of Fat And Water In Cheese

Buch

This book has been considered by academicians and scholars of great significance and value to literature. This forms a part of the knowledge base for future generations. So that the book is never forgotten we have represented this book in a print format as the same form as it was originally first published. Hence any marks or annotations seen are left intentionally to preserve its true nature.

CHF 9.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-93-5441-491-6
  • EAN: 9789354414916
  • Produktnummer: 35786472
  • Verlag: Alpha Editions
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 28 S.
  • Masse: H28.0 cm x B21.6 cm x D0.1 cm 101 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 101

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.