Produktbild
National Research Council

Data and Research to Improve the U.S. Food Availability System and Estimates of Food Loss: A Workshop Summary

Buch

The United States Department of Agriculture's (USDA's) Economic Research Service's (ERS) Food Availability Data System includes three distinct but related data series on food and nutrient availability for consumption. The data serve as popular proxies for actual consumption at the national level for over 200 commodities (e.g., fresh spinach, beef, and eggs). The core Food Availability (FA) data series provides data on the amount of food available, per capita, for human consumption in the United States with data back to 1909 for many commodities. The Loss-Adjusted Food Availability (LAFA) data series is derived from the FA data series by adjus… Mehr

CHF 61.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Institute of Medicine / Food and Nutrition Board
  • ISBN: 978-0-309-31417-6
  • EAN: 9780309314176
  • Produktnummer: 17086200
  • Verlag: Natl Academy Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 176 S.
  • Masse: H22.6 cm x B15.2 cm x D1.8 cm 295 g
  • Gewicht: 295

100 weitere Werke von National Research Council:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.