Produktbild
Amit K. (Hrsg.) Rai

Current Developments in Biotechnology and Bioengineering

Technologies for Production of Nutraceuticals and Functional Food Products

Ebook (EPUB Format)

Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Technologies for Production of Nutraceuticals and Functional Food Products covers a wide range of topics related to the the microbial process for the production of high- value nutraceuticals and fermented functional foods.  This reference includes the bioactive compounds derived from the foods substrate, including bioactive peptides, transformed polyphenols, oligosaccharides, prebiotics, and functional lipids. Scientific information related to the recombinant microorganisms and their role in the production of nutraceutical and functional foods are also included. The translational aspec… Mehr

CHF 258.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Singh, Sudhir P. (Hrsg.) / Pandey, Ashok (Hrsg.) / Larroche, Christian (Hrsg.) / Soccol, Carlos Ricardo (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-823643-7
  • EAN: 9780128236437
  • Produktnummer: 38012409
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 460 S.
  • Plattform: EPUB

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.