Current Developments in Biotechnology and Bioengineering
Crop Modification, Nutrition, and Food Production
Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Crop Modification, Nutrition, and Food Production provides extensive coverage of new developments, state-of-the-art technologies, and potential future trends, presenting data-based scientific knowledge on agribiotechnology and describing world agriculture and the role biotechnology can play in ensuring food security over the next fifty years. The book discusses the effects of climate change in agriculture and the resultant emergence of new crops, including drought tolerant and more nutritious plants. In addition, the book discusses insect and virus resistance in plants and outlines pla…
Mehr
CHF 175.45
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
V221:
Noch nicht erschienen, Dezember 2022
Produktdetails
Weitere Autoren: Pandey, Ashok (Hrsg.) / Sangwan, Rajender Singh (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-444-63672-0
- EAN: 9780444636720
- Produktnummer: 35986043
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2016
- Seitenangabe: 308 S.
- Plattform: EPUB
2 weitere Werke von Suresh Kumar (Hrsg.) Dubey:
Bewertungen
Anmelden