Produktbild
Alice Bradley

Cooking for Profit

Catering and Food Service Management

Buch

Designed as a correspondence course on professional cooking; the preparation and marketing of home-cooked food; catering for receptions, parties, dinners, banquets, schools and camps; the management of tea rooms, cafeterias, lunch rooms, boarding houses, family hotels, and institutions. Alice Bradley was Principal of Miss Fanny Farmer's School of Cookery, and cooking editor of Woman's Home Companion. She was also the author of The Candy Cook Book. The book was originally published in 1922.Contents:Cooking as a ProfessionSpecialty CookingCooking for the Food ShopCakes and Cake MakingCandy MakingCooking for Social OccasionsCatering for Specia… Mehr

CHF 38.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4101-0608-7
  • EAN: 9781410106087
  • Produktnummer: 38235786
  • Verlag: Creative Cookbooks
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H20.3 cm x B12.7 cm x D1.8 cm 386 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 386

24 weitere Werke von Alice Bradley:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.