Control of Foodborne Microorganisms
Presents the latest research in the control of foodborne pathogens. Emphasizes traditional and emerging techniques as well as current applications for the inactivation of microorganisms to reduce illness and enhance food safety and quality.
CHF 350.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Sofos, John N. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8247-0573-2
- EAN: 9780824705732
- Produktnummer: 23394730
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 552 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 854 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 854
Über den Autor
Juneja, Vijay K.; Sofos, John N.
14 weitere Werke von Vijay K. (Hrsg.) Juneja:
Bewertungen
Anmelden