Muhammad Kashan Javed
Connection of Food Sweating with Different Variables
Buch
This book shows the connection between food sweating with different variables like blood pressure, blood glucose level, body temperature, blood grouping,blood oxygen level etc.This research is conducted from the students of Bahauddin Zakariya University,Multan,Pakistan.With the help of this research you wil able to know the effect of food sweating with different variables.Hope you all like this Research.Good Luck from Kashan Javed.
CHF 65.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Javaid, Sumbal
- ISBN: 978-613-8-83887-6
- EAN: 9786138838876
- Produktnummer: 32314885
- Verlag: Blues Kids Of Amer
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Seitenangabe: 64 S.
- Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.4 cm 113 g
- Gewicht: 113
Über den Autor
Muhammad Kashan Javed - Masters in Biotechnology from Bahauddin Zakariya University Multan, Pakistan.
19 weitere Werke von Muhammad Kashan Javed:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.