Rattan (Hrsg.) Lal
Climate Change and Global Food Security
Buch
Addresses the impact of projected climate change on soil quality, water resources, temperature regime, and growing season duration on net primary productivity of different biomes. This work also addresses the impact of changes in carbon dioxide and ecological environments on agronomic yields and food production in different regions of the world.
CHF 276.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Uphoff, Norman (Hrsg.) / Stewart, B.A. (Hrsg.) / Hansen, David O. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8247-2536-5
- EAN: 9780824725365
- Produktnummer: 23390347
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2005
- Seitenangabe: 808 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D4.7 cm 1'650 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 1650
Über den Autor
Rattan Lal, B. A. Stewart, Norman Uphoff, David O. Hansen
100 weitere Werke von Rattan (Hrsg.) Lal:
Ebook (PDF Format)
CHF 271.50
Ebook (PDF Format)
CHF 176.50
Ebook (PDF Format)
CHF 70.95
Ebook (EPUB Format)
CHF 70.30
Ebook (PDF Format)
CHF 165.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.