Produktbild
Ronald Ross (Hrsg.) Watson

Chocolate in Health and Nutrition

Buch

Chocolate in Health and Nutrition represents the first comprehensive compilation of the newest data on the actions of the flavonoids and microorganisms associated with the beneficial effects of chocolate.   This unique text provides practical, data-driven resources based upon the totality of the evidence to help the reader understand the basics, treatments and preventive strategies that are involved in the understanding of the role chocolate may play in healthy individuals as well as those with cardiovascular disease, diabetes or neurocognitive declines.  Of equal importance, critical issues that involve patient concerns, such as dental carie… Mehr

CHF 291.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Preedy, Victor R. (Hrsg.) / Zibadi, Sherma (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4939-5990-7
  • EAN: 9781493959907
  • Produktnummer: 23924850
  • Verlag: Springer Nature EN
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 553 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'082 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 2013
  • Abbildungen: schwarz-weiss Illustrationen, Tabellen, farbig
  • Gewicht: 1082

100 weitere Werke von Ronald Ross (Hrsg.) Watson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.