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McSweeney, Paul L.H. (Professor of Food Chemistry, Department of Food and Nutritional Sciences, University College Cork, Ireland) (Hrsg.)

Cheese

Chemistry, Physics and Microbiology


CHF 529.00

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Produktdetails


Weitere Autoren: Fox, Patrick F. (University College Cork, Ireland) (Hrsg.) / Cotter, Paul D. (Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Cork, Ireland and APC Microbiome Institute, University College Cork, Cork, Ireland) (Hrsg.) / Everett, David W (Dairy Innovation Institute, California Polytechnic State University, San Luis Obispo, CA, USA) (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-417012-4
  • EAN: 9780124170124
  • Produktnummer: 22834631
  • Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 1302 S.
  • Masse: H27.6 cm x B21.6 cm x D0.0 cm 4'340 g
  • Auflage: 4 ed
  • Gewicht: 4340
  • Sonstiges: Professional & Vocational

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