Produktbild
Arve (Hrsg.) Hansen

Changing Meat Cultures

Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals

Ebook (EPUB Format)

This collection explains changing meat cultures through studies of both everyday food practices and the political economy of industrialized animal husbandry. We do this through case studies from 'affluent' and 'developing' countries. These contributions will shed light on global food connections and show how global, industrialized food and fodder systems have changed the way we relate to animals, their meat, and what kind of animals' meat we eat. In the past few years, controversies around meat have arisen around industrialization and globalization of meat production, often pivoting around health, environmental problems, and animal welfare is… Mehr

CHF 58.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Lykke Syse, Karen (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-5381-4266-0
  • EAN: 9781538142660
  • Produktnummer: 37939609
  • Verlag: Rowman & Littlefield Publishers
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Plattform: EPUB
  • Abbildungen: 15 Illustrations including: - 8 Black & White Illustrations; - 6 Halftones, Black & White including Black & White Photographs; - 1 Tables.

Über den Autor


Edited by Arve Hansen and Karen Lykke Syse

10 weitere Werke von Arve (Hrsg.) Hansen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.