Produktbild
Nicholas A. (Hrsg.) Bokulich

Brewing Microbiology: Current Research, Omics and Microbial Ecology

Buch

Highly recommended for anyone involved in the microbiology of brewing, this volume surveys the most recent discoveries in brewing microbiology, with an emphasis on omics techniques and other modern technologies. Discoveries in these areas have furthered our knowledge of brewing processes, with practical applications from barley growth and malting to yeast management, strain selection, fermentation control, and quality assurance. The chapters, written by experts in the field, aim not only to illuminate recent progress, but also to discuss its impact on brewing practices. Topics covered include the physiology, fermentation, taxonomy, diversity,… Mehr

CHF 349.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Bamforth, Charles W. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-910190-61-6
  • EAN: 9781910190616
  • Produktnummer: 22878642
  • Verlag: Caister Academic Pr
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 338 S.
  • Masse: H25.6 cm x B18.2 cm x D2.5 cm 924 g
  • Gewicht: 924

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.