Debasis (Hrsg.) Bagchi
Biotechnology in Functional Foods and Nutraceuticals
Buch
Modern food biotechnology is now a billion-dollar industry, producing functional foods and nutraceuticals that offer a whole host of increased health benefits. This book begins with an overview of the advances in biotechnology and their contributions to food science. It then examines the impact of genetic modification on functional foods.
CHF 235.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Lau, Francis C. (Hrsg.) / Ghosh, Dilip K. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4200-8711-6
- EAN: 9781420087116
- Produktnummer: 22441776
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 591 S.
- Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'202 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 1202
68 weitere Werke von Debasis (Hrsg.) Bagchi:
Ebook (EPUB Format)
CHF 193.50
Ebook (EPUB Format)
CHF 152.00
Ebook (EPUB Format)
CHF 199.95
Ebook (PDF Format)
CHF 152.20
Ebook (EPUB Format)
CHF 169.00
Ebook (PDF Format)
CHF 193.50
Ebook (EPUB Format)
CHF 199.95
Ebook (EPUB Format)
CHF 152.20
Ebook (PDF Format)
CHF 152.00
Ebook (PDF Format)
CHF 196.05
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.