Produktbild
Debasis (Hrsg.) Bagchi

Biotechnology in Functional Foods and Nutraceuticals

Buch

Modern food biotechnology is now a billion-dollar industry, producing functional foods and nutraceuticals that offer a whole host of increased health benefits. This book begins with an overview of the advances in biotechnology and their contributions to food science. It then examines the impact of genetic modification on functional foods.

CHF 235.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lau, Francis C. (Hrsg.) / Ghosh, Dilip K. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-8711-6
  • EAN: 9781420087116
  • Produktnummer: 22441776
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 591 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'202 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 1202

68 weitere Werke von Debasis (Hrsg.) Bagchi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.