Produktbild
Fereidoon (Hrsg.) Shahidi

Bioprocesses and Biotechnology for Functional Foods and Nutraceuticals

Buch

This reference compiles a broad spectrum of perspectives from specialists in academic, governmental, and industrial research settings to demonstrate the influence of biochemistry and biotechnological applications on functional food developments. Focusing on topics not covered in depth in other texts on the subject, the book analyzes the nutritional and physiological benefits of functional foods, the effect and development of active ingredients in functional foods, and consumer and regulatory issues that will influence biotechnological advancements in the food industry. It also Illustrates the expanding role of functional foods and nutraceutic… Mehr

CHF 320.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Neeser, Jean-Richard (Hrsg.) / German, J. Bruce (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8247-4722-0
  • EAN: 9780824747220
  • Produktnummer: 1623139
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 484 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 1'060 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 1060

Über den Autor


Shahidi, Fereidoon Memorial University of Newfoundland, St Johns, Canada; Neeser, Jean-Richard Nestle HQ, Vevy Switzerland; German, J. Bruce University of California, Davis, USA.

66 weitere Werke von Fereidoon (Hrsg.) Shahidi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.