Produktbild
Stanley J. Kays

Biology and Chemistry of Jerusalem Artichoke: Helianthus Tuberosus L

Buch

A comprehensive, up-to-date reference, Biology and Chemistry of Jerusalem Artichoke presents the unique, distinguishing properties of this underutilized crop. Citing a diverse cross-section of references, it reviews the history, classification, and morphology of the plant; details inulin chemistry, addressing properties and structure, extraction, and modification using organic and chemical processes; considers breeding methods, genetic resources and the heritability of important traits; and covers agronomic methods, storage, the economics of crop production, and future prospects for utilization. The book examines inulin use as a biofuel and i… Mehr

CHF 261.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Nottingham, Stephen F.
  • ISBN: 978-1-4200-4495-9
  • EAN: 9781420044959
  • Produktnummer: 2767317
  • Verlag: Crc Pr Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 496 S.
  • Masse: H26.2 cm x B19.0 cm x D3.4 cm 1'071 g
  • Gewicht: 1071

Über den Autor


The University of Georgia, Athens, USA Research Entomologist and Science Writer, Dinas Powys, UK

1 weiteres Werk von Stanley J. Kays:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.