Produktbild
Koon Hoong (Hrsg.) Teh

Biofilms in the Dairy Industry

Buch

In recent years, the formation and impacts of biofilms on dairy manufacturing have been studied extensively, from the effects of microbial enzymes produced during transportation of raw milk to the mechanisms of biofilm formation by thermophilic spore-forming bacteria. The dairy industry now has a better understanding of biofilms and of approaches that may be adopted to reduce the impacts that biofilms have on manufacturing efficiencies and the quality of dairy products. Biofilms in the Dairy Industry provides a comprehensive overview of biofilm-related issues facing the dairy sector. The book is a cornerstone for a better understanding of the… Mehr

CHF 219.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Flint, Steve (Hrsg.) / Brooks, John (Hrsg.) / Knight, Geoff (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-118-87621-3
  • EAN: 9781118876213
  • Produktnummer: 18015483
  • Verlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H24.9 cm x B17.3 cm x D2.0 cm 584 g
  • Gewicht: 584
  • Sonstiges: Professional & Vocational

2 weitere Werke von Koon Hoong (Hrsg.) Teh:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.