Biochemistry of Fruit Ripening
It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech
CHF 291.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Tucker, Gregory A. (Hrsg.) / Taylor, J. E. (Hrsg.)
- ISBN: 978-94-010-4689-3
- EAN: 9789401046893
- Produktnummer: 14713935
- Verlag: Springer Netherlands
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 472 S.
- Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D2.5 cm 709 g
- Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 1993
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 709
2 weitere Werke von G. B. (Hrsg.) Seymour:
Bewertungen
Anmelden