Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Bioactive Peptides from Food

Sources, Analysis, and Functions

Ebook (PDF Format)

A growing body of scientific evidence has revealed that many food peptides exhibit specific biological activities in addition to their established nutritional value. Bioactive peptides present in foods may help reduce the worldwide epidemic of chronic diseases that account for a great number of premature deaths annually. Bioactive peptides can be defined as isolated small fragments of proteins which provide some physiological health benefits. They act as potential modifiers reducing the risk of many chronic diseases. Bioactive Peptides from Food: Sources, Analysis, and Functions considers fundamental concepts, sources, hydrolysis, fractionati… Mehr

CHF 223.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Ötles, Semih (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-055193-8
  • EAN: 9781000551938
  • Produktnummer: 37628510
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 496 S.
  • Plattform: PDF
  • Abbildungen: 53 schwarz-weiße Abbildungen, 9 schwarz-weiße Fotos, 44 schwarz-weiße Zeichnungen, 52 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


138204220

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.