Produktbild
Stefan Rinke

Being a pastry cook, a restaurant owner, an immigrant, and more

Buch

In an intensely personal and illuminating account, a pastry cook, Austrian immigrant to New Zealand, reveals some of the secrets of his craft, the ups and downs of running a small business (his restaurant) and the human being behind it all.A fascinating, often surprising, and gripping read with much to learn (and not just about pastry)

CHF 17.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-911221-54-8
  • EAN: 9781911221548
  • Produktnummer: 33229407
  • Verlag: Balestier
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 80 S.
  • Masse: H21.0 cm x B14.8 cm x D0.4 cm 117 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 117

37 weitere Werke von Stefan Rinke:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.