Stefan Rinke
Being a pastry cook, a restaurant owner, an immigrant, and more
Buch
In an intensely personal and illuminating account, a pastry cook, Austrian immigrant to New Zealand, reveals some of the secrets of his craft, the ups and downs of running a small business (his restaurant) and the human being behind it all.A fascinating, often surprising, and gripping read with much to learn (and not just about pastry)
CHF 17.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-911221-54-8
- EAN: 9781911221548
- Produktnummer: 33229407
- Verlag: Balestier
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Seitenangabe: 80 S.
- Masse: H21.0 cm x B14.8 cm x D0.4 cm 117 g
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 117
37 weitere Werke von Stefan Rinke:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.