Produktbild
Ali Cinar

Batch Fermentation

Modeling: Monitoring, and Control

Buch

Illustrating techniques in model development, signal processing, data reconciliation, process monitoring, quality assurance, intelligent real-time process supervision, and fault detection and diagnosis, Batch Fermentation offers valuable simulation and control strategies for batch fermentation applications in the food, pharmaceutical, and chemical industries. The book provides approaches for determining optimal reference trajectories and operating conditions; estimating final product quality; modifying, adjusting, and enhancing batch process operations; and designing integrated real-time intelligent knowledge-based systems for process monitor… Mehr

CHF 310.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Parulekar, Satish J. / Undey, Cenk / Birol, Gulnur
  • ISBN: 978-0-8247-4034-4
  • EAN: 9780824740344
  • Produktnummer: 23182079
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 646 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 972 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 972

8 weitere Werke von Ali Cinar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.