Automation for Food Engineering
Food Quality Quantization and Process Control
Introduces the frameworks, methods, designs, algorithms, tests, and implementation of data acquisition, analysis, modeling, prediction, and control in automation for food engineering. Using various examples and case studies from food engineering projects, this book introduces basic methods systematically and describes advanced techniques.
CHF 300.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Whittaker, A. Dale / Lacey, Ronald E.
- ISBN: 978-0-8493-2230-3
- EAN: 9780849322303
- Produktnummer: 23402531
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 240 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 600 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 600
2 weitere Werke von Yanbo Huang:
Bewertungen
Anmelden