Produktbild
Chukwuebuka (Hrsg.) Egbuna

Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and Packaging

Buch

This book entitled ¿Application of Nanotechnology in Food Science, Processing and Packaging¿ presents up-to-date information on the emerging roles of nanotechnology in food industry, its fundamental concepts, techniques and applications. The application of nanotechnology in the food industry is an emerging area which has found tremendous use in improving food quality through the enhancement of food taste, texture, colour, and flavour. Also, its application has improved the bioavailability and target delivery of certain bioactive food ingredients through controlled release of nutrients, a feature that is impossible with the conventional method… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: N. Onyeike, Eugene (Hrsg.) / C. Patrick-Iwuanyanwu, Kingsley (Hrsg.) / Jeevanandam, Jaison (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-98819-7
  • EAN: 9783030988197
  • Produktnummer: 38834383
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 276 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.0 cm 582 g
  • Auflage: 1st ed. 2022
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 582

Über den Autor


151707804

43 weitere Werke von Chukwuebuka (Hrsg.) Egbuna:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.