Produktbild
G. Scott

Antioxidants in Science, Technology, Medicine and Nutrition

Ebook (EPUB Format)

The use of antioxidants is widespread throughout the rubber, plastics, food, oil and pharmaceutical industries. This book brings together information generated from research in quite separate fields of biochemical science and technology, and integrates it on a basis of the common mechanisms of peroxidation and antioxidant action. It applies present knowledge of antioxidants to our understanding of their role in preventing and treating common diseases, including cardiovascular disease, cancer, rheumatoid arthritis, ischemia, pancreatitis, hemochromatosis, kwashiorkor, disorders of prematurity and disease of old age. Antioxidants deactivate cer… Mehr

CHF 116.05

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-85709-993-8
  • EAN: 9780857099938
  • Produktnummer: 35984207
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1997
  • Seitenangabe: 348 S.
  • Plattform: EPUB

Über den Autor


Gerald Scott, Aston University, UK

62 weitere Werke von G. Scott:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.