Peter Mark Roget
Animal and Vegetable Physiology V2
Buch
1867. This volume discusses animal and vegetable physiology, considered with reference to natural theology. Contents: Vital Functions: objects of nutrition; nutrition in vegetables; animal nutrition in general; nutrition in the lower and higher orders of animals; preparation of food; digestion; chylification; circulation; respiration; secretion; absorption; nervous power; Sensorial Functions: sensation; touch; taste; smell; hearing; vision; perception; comparative physiology of the nervous system; Reproductive Functions: reproduction; organic development; decline of the system; unity of design. With over 220 engravings.
CHF 68.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-161-37659-3
- EAN: 9781161376593
- Produktnummer: 34568762
- Verlag: Kessinger Publishing, LLC
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 550 S.
- Masse: H28.6 cm x B22.1 cm x D3.3 cm 1'628 g
- Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
- Gewicht: 1628
69 weitere Werke von Peter Mark Roget:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.