Produktbild
Neville G. Gregory

Animal Welfare and Meat Production

Buch

Animal welfare issues are becoming increasingly prominent in animal production, for both economic and moral reasons. This book presents a clear understanding of the relationship between the welfare of major food animal species and their physiology, and the direct impact this has on meat quality. This new edition focuses on recent research and developments and also looks into welfare in aquaculture.

CHF 104.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Grandin, Temple
  • ISBN: 978-1-84593-215-2
  • EAN: 9781845932152
  • Produktnummer: 23352965
  • Verlag: Cab Intl
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 400 S.
  • Masse: H24.2 cm x B17.3 cm x D1.5 cm 699 g
  • Auflage: 2. A.
  • Gewicht: 699

2 weitere Werke von Neville G. Gregory:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.