Produktbild
Peter McDonald

Animal Nutrition

Buch

The latest edition of this classic text has been reorganised to provide a clear and comprehensive introduction to the science and practice of animal nutrition. Animal Nutrition is split into six main sections covering: The components of food; The digestion and metabolism of nutrients; Quantifying the nutrient content of foods: digestibility, energy and protein values; The nutrient requirements of animals; The nutritional characteristics of foods; and Animal products and human nutrition. The Appendices provides comprehensive tables on the composition of foods and feeding standards for dairy and beef cattle, sheep, pigs and poultry, and horses. Mehr

CHF 81.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Greenhalgh, J.F.D. / Morgan, C A / Edwards, R / Sinclair, Liam / Wilkinson, Robert
  • ISBN: 978-1-4082-0423-8
  • EAN: 9781408204238
  • Produktnummer: 23107551
  • Verlag: Pearson Academic
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 672 S.
  • Masse: 1'350 g
  • Auflage: 7. A.
  • Gewicht: 1350

55 weitere Werke von Peter McDonald:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.