Produktbild
Chris (Hrsg.) Watkins

Advances in Postharvest Management of Horticultural Produce

Buch

This book reviews key advances in preservation techniques for fresh fruit and vegetables.Part 1 summarises developments and improvements in preservation technologies such as cooling, controlled atmosphere storage, modified atmosphere and active packaging as well as barrier coatings. The focus of Part 2 is on post-harvest safety management and disinfection. Chapters cover current research on mechanisms of pathogen contamination of fresh produce, as well as improvements in sanitising regimes and disinfection techniques using heat, irradiation and plasma, ozone and natural antimicrobials. The final part of the book surveys advances in monitoring… Mehr

CHF 292.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78676-288-7
  • EAN: 9781786762887
  • Produktnummer: 29606062
  • Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing Limited
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 466 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D2.9 cm 822 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 822

2 weitere Werke von Chris (Hrsg.) Watkins:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.