Advances in Microbial Food Safety
This book describes the latest research advances in microbiological safety of foods, and will serve as a valuable tool for professionals working in food production, processing and handling.
CHF 194.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Cherry, John P. (Hrsg.) / Tunick, Michael H. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8412-3915-9
- EAN: 9780841239159
- Produktnummer: 22676443
- Verlag: Amer Chemical Soc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2006
- Seitenangabe: 360 S.
- Masse: H23.6 cm x B16.5 cm x D2.2 cm 549 g
- Auflage: New
- Reihenbandnummer: 931
- Gewicht: 549
14 weitere Werke von Vijay K. (Hrsg.) Juneja:
Bewertungen
Anmelden