Produktbild
Steve (Hrsg.) Taylor

Advances in Food and Nutrition Research

Ebook (PDF Format)

Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail the scientific developments in the broad areas of food science and nutrition are intended to ensure that food scientists in academia and industry as well as professional nutritionists and dieticians are kept informed concerning emerging research and developments in these important disciplines.Series established since 1948Advisory Board consists of 8 respected scientistsUnique series as it combines food science and… Mehr

CHF 192.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-08-046533-3
  • EAN: 9780080465333
  • Produktnummer: 36174237
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Plattform: PDF
  • Abbildungen: Illustrated

25 weitere Werke von Steve (Hrsg.) Taylor:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.