Produktbild
James C (Hrsg.) Taylor

Advances in Chemistry Research

Volume 39

Buch

In Chapter One, the part gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) and liquid chromatography-mass spectrometry (LC-MS) plays in the discovery and verification of PAEs in food and beverages is confronted by Francesa Serrano, Naiara Pardo-Mates, and Oscar Núñez. In Chapter Two, Joanna Cabaj and Jadwiga Soloducho examine the recent advancements made in the electrochemical and optical sensors for the detection of catecholamines. Afterwards, Vladislav Yu. Vasilyev analyses experimental data on ruthenium thin film deposition kinetics in Chapter Three. In Chapter Four, Li Fu discusses catechol, a natural polyphenolic compound that can be highly t… Mehr

CHF 415.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-5361-2613-6
  • EAN: 9781536126136
  • Produktnummer: 27226681
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 250 S.
  • Masse: 468 g
  • Gewicht: 468
  • Sonstiges: Tertiary Education (US: College)

33 weitere Werke von James C (Hrsg.) Taylor:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.