Geoffrey (Hrsg.) Jones
Adding Value (RLE Marketing)
Brands and Marketing in Food and Drink
Buch
An international group of scholars, drawn from the United States, Europe and Australia and from a number of academic disciplines, explores the history of marketing in the food and drink industries, focusing on the meaning of brands, the ways in which they add value and the surrounding business strategies.
CHF 60.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Morgan, Nicholas J. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-138-96593-5
- EAN: 9781138965935
- Produktnummer: 20949913
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 368 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 453 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 453
Über den Autor
Multivolume collection by leading authors in the field
30 weitere Werke von Geoffrey (Hrsg.) Jones:
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (PDF Format)
CHF 154.80
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (PDF Format)
CHF 54.80
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (EPUB Format)
CHF 46.45
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (PDF Format)
CHF 46.45
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (EPUB Format)
CHF 49.00
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (PDF Format)
CHF 49.00
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (PDF Format)
CHF 23.85
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (EPUB Format)
CHF 23.85
Brands and Marketing in Food and Drink
Ebook (EPUB Format)
CHF 54.80
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.