Frank Wood
Accounting in the Hotel and Catering Industry
Buch
Clear and comprehensive, this fundemental accounting text book embodies the various specialist aspects which are peculiar to the hotel and catering industry. It is suitable for advanced GNVQ hospitality and catering, BTEC NC/D in catering and institutional operations and the HCIMA certificate and diploma.
CHF 102.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Lightowlers, P.M.
- ISBN: 978-0-582-41340-5
- EAN: 9780582413405
- Produktnummer: 23085513
- Verlag: Pearson Academic
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1983
- Seitenangabe: 336 S.
- Masse: 940 g
- Gewicht: 940
99 weitere Werke von Frank Wood:
Ebook (EPUB Format)
CHF 5.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.