Produktbild
A. D. Livingston

A.D. Livingston's Big Book of Meat

Authentic Home Smoking, Salt-Curing, Jerky and Sausage Making Techniques

Ebook (EPUB Format)

From the legendary food columnist for Gray's Sporting Journal, three of his good-humored, savvy, and down-to-earth cookbooks in one packageFrom the late A.D. Livingston, longtime columnist for Gray's Sporting Journal and renowned cookbook author who poured a lifetime of Southern culinary knowledge into his beloved cookbooks¿three of his bestselling cookbooks in one amazing package! A.D. Livingston's Big Book ofSausage, Jerky, and Smoked and Salted Meats gives every country cook¿and sportsmen in particular¿a down-to-earth guide to delicious ways to prepare pork, venison, beef, chicken, fish, and more by an author called an American master.

CHF 30.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4930-3452-9
  • EAN: 9781493034529
  • Produktnummer: 35857414
  • Verlag: Lyons Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 392 S.
  • Plattform: EPUB

29 weitere Werke von A. D. Livingston:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.