Produktbild
Susan (Hrsg.) Featherstone

A Complete Course in Canning and Related Processes

Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products

Ebook (EPUB Format)

A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3, Processing Procedures for Canned Food Products, Fourteenth Edition provides a complete course in canning and is an essential guide to canning and related processes. Professionals and students in the canning industry have benefited from successive editions of the book for over 100 years. This major new edition continues that reputation, with extensively revised and expanded coverage. The book's three-title set is designed to cover all planning, processing, storage, and quality control phases undertaken by the canning industry in a detailed, yet accessible fashion. Major changes… Mehr

CHF 232.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-85709-687-6
  • EAN: 9780857096876
  • Produktnummer: 35984771
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 534 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 14. Auflage

2 weitere Werke von Susan (Hrsg.) Featherstone:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.